top of page

Diner in Den Haag

Den Haag stikt van de leuke restaurants. Van afhaalrestaurants tot goedkopere restaurants tot pareltjes. We proberen jullie mee te nemen in onze favoriete keuzes, al was het lastig om te kiezen!


Diner

Een van onze aanraders is Dekxels. Tijdens de corona pandemie hebben we vaak besteld bij Dekxels. Dekxels zit op de Denneweg, een van de leukere straatjes van Den Haag. Bij Dekxels bestel je een driegangenmenu + dessert voor circa 45 euro p.p.. De gerechten zijn om met elkaar te delen. Wij zijn fan van de Kung Pao Bloemkool, specialiteit van Dekxels!

Adres: Denneweg 130, 2514 CL Den Haag

Als je even op vakantie wil wanen, dan moet je rond de Oude Molstraat verdwalen. Hier kom je ook het restaurant Lapsang tegen. Een klein gezellig restaurant met absoluut heerlijk eten. We raden je wel echt aan om te reserveren want Lapsang is in het weekend altijd helemaal vol. Bestel hier de pasta carbonara.

Adres: Oude Molstraat 11A, 2513 BA Den Haag

Is het lekker weer? Strijk dan neer op het terras van Wicked Wines. Je kan hier zo lekker in het middagzonnetje zitten en genieten van een lekker glas wijn met hele lekkere sushi. Wij vinden het Anno Paulowna Plein een plein dat vaak vergeten wordt in Den Haag terwijl het zo gezellig is daar. Allemaal verschillende kleine restaurantjes hebben hun terras hier. Super gezellig in de zomer.

Adres: Bazarstraat 42, 2518 AK Den HaagDe Mallemolen is een super gezellige straat met een aantal restaurantjes. Als het droog is en een klein beetje lekker weer is, zijn veel mensen te vinden op de Mallemolen. Zeker op vrijdag als het tijd is voor een vrijdagmiddag borrel. Bij Kurk zitten wij dan erg graag. Je kan hier heerlijke wijn drinken en ze hebben lekkere kleine bites. Ook de High Wine is een aanrader bij Kurk.

Adres: Mallemolen 12A, 2585 XJ Den Haag

In een zijstraat van 't Plein vind je Basiliek. Het interieur van Basiliek is prachtig maar de kaart is nog veel beter. Vooral de zalmbonbons zijn aan te raden om te bestellen. Houd je van vlees? Bestel dan vooral de Rib Eye als hoofdgerecht. Soms hebben ze ook een mooi stuk vlees dat je met je tafelgenoot kunt delen, doen!

Adres: Korte Houtstraat 4-A, 2511 CD Den Haag


Old Jazz ligt dan niet in het centrum maar het is absoluut de moeite waard om naar toe te rijden. Voordat je hier gaat eten, wandel dan door de Frederik Henderiklaan ook al bekend als 'de Fred' onder de Hagenezen. Bij Old Jazz kun je wederom genieten van heerlijke sushi maar ook de oesters zijn lekker. Eigenlijk kunnen we geen aanbeveling geven bij Old Jazz, alles is aan te raden!

Adres: Aert van der Goesstraat 7, 2582 AH Den Haag


Het Gouden Kalf is ook niet terug te vinden in het centrum van Den Haag maar ligt in de haven van Scheveningen. Ben je een dag naar het strand geweest, dan raden we je aan om hier te gaan eten. Bij Het Gouden Kalf kan je goed eten verwachten maar ook een goede service. Je betaalt iets meer dan bij de 'standaard' restaurants maar absoluut de moeite waard. Laat je verwennen door het verrassingsmenu van de chef.

Adres: Dr. Lelykade 1D, 2583 CL Den Haag


Ben je een dagje op het strand? Dan is het vast lastig kiezen naar welke strandtent je gaat om te eten. Wij hebben een absolute favoriet op het strand. Wij gaan altijd naar het zwarte pad en sluiten de dag af bij Barbarossa. Bij lekker weer moet je echt op tijd reserveren want Barbarossa is zeer geliefd. Bij Barbarossa hebben ze heerlijke ligbedden, mooi interieur, goede wijnen, goed eten en goede service. Wij kunnen hier de oesters, crispy filo tuno, kreeft, steak tartare en de burgers aanraden. Houd de agenda van Barbarossa goed in de gaten. In de zomer hebben ze zeer geliefde strandfeestjes.

Adres: Zwarte Pad 61, 2586 JL Den Haag

Houd je van Mexicaans eten? Dan moet je zeker bij Kua Mexican kitchen gaan eten. Simpel interieur maar echt fantastisch Mexicaans eten. Niet Mexicaans eten zoals wij Nederlanders het maken maar écht Mexicaans eten.

Adres: Torenstraat 77, 2513 BP Den Haag


Wil je simpel eten en kom je met het openbaar vervoer naar Den Haag? Sluit je dag af bij de Minglemush Food Hall. In de zomer hebben ze een groot terras waar neer kunt strijken. Ben je met meerderen in Den Haag en komen jullie niet overeen wat jullie willen eten? Dan is Minglemush Food Hall dé perfecte plek. Ze hebben verschillende keukens waar je zelf kunt bestellen. Wij vinden de Pad Thai met (extra) garnalen van de Thaise keuken zeer lekker. Tip: op vrijdag hebben ze vaak live muziek.

Adres: Anna van Buerenplein 7, 2595 DK Den Haag


Ben je fan van Japans eten? Dan kan je de keuze maken om naar Sumo te gaan maar als je écht lekkere sushi wil eten dan hebben we twee aanraders voor je in Den Haag. Bij Oni kan je uitstekend sushi eten. Je geld is het meer dan waard.

Adres: Prinsestraat 35, 2513 CA Den Haag


Een andere aanrader is Sushi meisjes. Hier kan je betaalbare sushi bestellen en doet met haar kwaliteit echt niet onder de rest. We halen hier graag sushi af of lieten de sushi bezorgen. Sushi meisjes heeft meerdere vestigingen, let hier op!

Adres: Prins Hendrikstraat 96, 2518 HW Den Haag

Wij gaan ook graag naar Jamey Bennet. Bij Jamey Bennet hebben ze een 'shared dining' concept. Wat ons betreft ideaal om meerdere gerechten van de kaart te proeven. Naast heerlijk eten, zijn de cocktails bij Jamey Bennet ook aan te raden. Bij Jamey Bennet kan je in de zomer heerlijk zitten op het grote terras en in de winter in het gezellige restaurant. Ontbijten of lunchen bij Jamey Bennet is ook zeker een aanrader.

Adres: Plaats 11, 2513 AD Den Haag


Comments


bottom of page