top of page

Koffie in Den Haag

Tijdens de corona pandemie hebben wij veel door Den Haag geslenterd en was koffie-to-go echt een begrip. Wij hebben dan ook de leukste koffie spots voor jullie onder elkaar gezet.


Koffie

We hebben het vaakst onze koffie gehaald bij Cafe Almondo. Als je vanaf Den Haag centraal richting 't Plein loopt, passeer je Cafe Almondo aan je rechterhand. Wist je dat er vaak bekende politici bij Cafe Almondo koffie halen? Bij Cafe Almondo kan je terecht voor een lekkere cappuccino of espresso. De muffins bij Cafe Almondo zijn ook zeker aan te raden. In de zomer kan je gebruik maken van hun kleine terrasje waar je kunt genieten van een goed kop koffie of een lunch.

Adres: Korte Poten 46, 2511 EE Den Haag

Houd je van echte Italiaanse koffie? Ga dan zeker een koffie halen bij Espresso Perfetto. Bij Espresso Perfetto krijg je altijd een warm welkom van de eigenaar en doet hij altijd uitstekend zijn best om je te laten vertrekken met meer dan alleen een kop koffie. Naast koffie verkopen ze namelijk ook lekkere Italiaanse zoetigheden. Pas op het is erg zoet, dus je moet er wel van houden. Bij Epresso Perfetto kan je ook terecht als je op zoek bent naar een nieuw koffiezetapparaat.

Adres: Prinsestraat 47, 2513 CA Den Haag

The Bookstor Cafe heeft een heerlijke ontspannen ambiance. Hier kan je een koffie (en iets lekkers) bestellen terwijl je verdwaald tussen de (tweedehands)boeken. Bij the Bookstor zitten vaak mensen te werken of te studeren. Wij houden er altijd van als een koffiespot net iets anders is dan normaal. Ook in de zomer hebben ze een aantal tafeltjes buiten staan. Lekker genieten van een goed kop koffie en de mensen die langs je lopen.

Adres: Noordeinde 39, 2514 GC Den Haag

Vascobelo V-Bar bevindt zich op de Denneweg. Vanaf het Lange Voorhout loop je zo naar de Denneweg waar veel eetgelegenheden en mooie winkels zitten. Vascobelo heeft heerlijke koffie, lekkere gebakjes en je kan er lekker lunchen. Wist je dat je bij Vascobelo ook koffie voor thuis mee kan nemen? Ze verkopen hun eigen koffie voor je Nespresso apparaat.

Adres: Hooistraat 2, 2514 BM Den Haag

Pistache Café is een lust voor het oog. Mooie pastelkleurtjes, goede koffie, lekkere zoetigheden en een goede lunch. Als het lekker weer in Den Haag is, zijn veel inwoners te vinden in de Paleistuinen. Mocht je tijdens je relax moment in de Paleistuinen zin hebben in een lekkere koffie, dan raden we zeker Pistache Café aan!

Adres: Prinsestraat 134, 2513 CH Den Haag

Capriole Café ligt niet in het centrum maar is wel de moeite waard. Bij Capriole Café hebben ze zeer goede koffie en kan je genieten van een heerlijke lunch. Capriole Café bevindt zich in de Binckhorst. De Binckhorst is volop in herontwikkeling. Nu zijn er nog veel bedrijven te vinden maar over tien jaar moet de Binckhorst het nieuwe woongebied worden aan de rand van Den Haag Centrum.

Adres: Fokkerkade 18, 2516 CC Den Haag

Commentaires


bottom of page